Oldalak

Kevés olyan könyv kerül kiadásra, amely a parapszichológia, a reinkarnáció titkait nem kézikönyvként tárgyalja, hanem bölcsessé­get kereső, különleges adottságokkal megáldott uralkodók élettörténeteként.
Az ANUBIS csodálatos írói alkotás és e ritka kiadványok egyike.
A kötet nagyon különleges olvasói élményt nyújt.
Az élet és a halál, a bűn és a megbocsátás olyan megvilágításba kerül általa, amely valóságos katarzishoz, megtisztuláshoz vezet e regény révén, minden olvasó lelkében.
Az emberi kapcsolatok minőségének átalakításához ajánljuk ezt a könyvet.
Emil Coué Magyarország Egyesület

A száműzetés
„Amikor eljött az ideje, hogy visszatérjek a Földre, a Mindenség Urainak egyik, hírnöke közölte velem, hogy Kam-ban kell újjászületnem. És azok ketten, akik majd kiformálják új testemet, örömmel fognak fogadni, mert hiszen már megelőzően is társak voltunk és a szeretet, nem pedig a gyűlölség kötelékei fűznek össze. Ez ugyanis az a két kötelek, ami a legszorosabban kapcsolja egy­máshoz az embereket a Földön. Fivérem pedig majd az lesz, akivel már hosszú utat tettem meg együtt, a Nagy Utazáson.
Amikor ez tudomásomra jutott, kissé megenyhült bennem az a fájdalom, amelyet mindannyian ismernek, azok, akiknek el kell hagyniuk igazi otthonukat és újabb vándorútra kell kelniük a ködös helyek felé. Mert így legalább lesznek társaim a számkivetésben.”

Nincsenek megjegyzések: