Oldalak

AZ „ISMERETLEN" VALÓSÁG - SETH-KÖNYY


„Mármost, a valóságnak nincs sem kezdete, sem vége. Remélhetőleg..., az időről alkotott fogalmaitok szerint, betekintést nyerhettek abba, amire gondolok. Valóban van táguló univerzum, s az örök jelenben formálódik. A könyvemben olyan mélyen megyek bele ezekbe az elvekbe, amennyire csak tudok, néhányan [közületek] mégsem fognak követni.
Te teremted a saját valóságod. Ez működik, és igaz, függetlenül attól, hogy követsz-e, vagy hogy törődsz-e azzal, hogy kövess ezekbe a más birodalmakba...
Azoknak közületek, akik igenis elkísérnek engem, kalandot ígérek, kreatív tudatmódosulást és olyan tapasztalatokat, melyek a ti fogalmaitok szerint túl vannak azokon, melyeket eddig ismertetek. Gondolod, hogy a belső világ nem olyan gazdag, sőt, még gazdagabb, érvényesebb?
Gondolod, hogy csak egyetlen fajtája van a tudatnak?"
Az „ISMERETLEN" VALÓSÁG részletesen foglalkozik a következőkkel:
- az álmok célja
- tévkoncepciók a halállal és a halál utáni élettel kapcsolatban
- valószínű valóságok hogyan kereszteződnek és hatnak egymásra
- a kapcsolat a fizikai egészség és a belső valóság között
- gyakorlatok sorozata, amelyek segítenek felfedezni a nagyobb identitás ismeretlen részeit
„A szelf sokdimenziós, amikor fizikailag él. Spirituális és pszichológiai identitás diadala, mely saját, tiszta, vitathatatlan fókuszát valószínű valóságok miriádjából választja örökösen. Amikor ezt nem ismered fel, akkor csak a régi téves koncepciókat vetíted ki a halál utáni életre. A tény az, hogy az életben törékeny . és mégis tökéletes egyensúlyt tartatok fenn a valóságok között, és a halál után ugyanezt teszitek."

Nincsenek megjegyzések: