Oldalak

Mókás fotók készítése

Ha szeretnénk mókás fotóval meglepni ismerőseinket, családtagjainkat, keresve sem találunk jobb eszközt ehhez az ingyenes választékból, mint az alábbi, ezúttal ingyen megszerezhető teljes verziós szoftvert.

A Magix általában minőségi szoftverekkel van jelen a Windows platformon. Kiváló zeneszerkesztőt tudhatnak például a magukénak, a Magix Music Makert.
Ezúttal a fotószerkesztő alkalmazásaik közül tettek egyet ingyenesen elérhetővé.
A Magix FunPix Maker használata gyerekjáték, tényleg semmi előképzettség nem kell hozzá, mégis pillanatok alatt átalakíthatjuk vele fotóinkat karikatúraszerű mókás képekké. Pillanatok alatt klónozhatjuk a nagymamát hatalmas szemekkel és orral, ahogyan azzal Piroska is szembesült a róla elnevezett mesében, és ehhez még csak egy farkast sem kell segítségül hívnunk. Elegendő megnyitni a nagyi képét a FunPix Makerben, és a megfelelő eszközökkel, néhány egérmozdulattal átalakítani a kérdéses részeket.

funpix

Átalakítás folyamatban... így lehet űrkutyánk...


De varázsolhatunk óriási izmokat vézna rokonunk nyári fotójára, vagy kreálhatunk szív alakú hőlégballont. Egyszóval torzíthatunk, nagyíthatunk, zsugoríthatunk, csavarhatunk, ahogy éppen kedvünk tartja. Mindez pillanatok műve.
A letöltött program hét napos próbaverzióként viselkedik, ahhoz, hogy teljes verzióként használjuk, szükségünk lesz egy ingyenes regisztrációra a Magix honlapján (ezt egy kattintással elérjük a programban felugró ablakból).
Az alábbi videón egy kis ízelítőt is kaphatunk, ilyen volt, ilyen lett stílusban.

Ez alapján is elmondható, hogy a mókázásnak csak a képzeletünk szab határt, szabadon variálhatunk mindent. Bátrabbak megpróbálhatnak Pinokkió orrot kreálni a főnöküknek, még bátrabbak pedig meg is mutathatják neki, bár felhívnánk a figyelmet, hogy a válság miatt mostanában nehezebb új munkahelyet találni.





2 megjegyzés:

Csilla írta...

Kedves Helena !
Gyönyörű az oldal , sok-sok érdekes és hasznos dolgot találtam benne! Gyönyörűek a virágos fotók ! El mentettem az oldalt dupla biztosítékként ,hogy visszatérhessek :) Köszönöm a szép élményt !
Barátsággal :Csilla

HH írta...

Csilla nagyon köszönöm a kedves soraidat :) Örülök,hogy szépnek látod a virágfotókat:köszönöm :)
Mivel a Te albumod + -os,ezért én csak a blogodban tudok a szép fotókhoz hozzászólni.
Szeretettel:Helena